Ce stie dl Yusuf Murat & co despre Hajj?

Etichete: , , ,

As-salamu aleykom wa rahmatullahi wa barakatuhu,


Dragi frati si surori,din intamplare azi am dat peste site-ul oficial al muftiat-ului si am ramas stupefiata de cele scrise pe acel site.

Credeti ca este normal ca MUFTIUL Romaniei sa nu cunoasca CEI 5 STALPI ai Islamului???

Ei bine dragii mei,"distinsul" muftiu Yusuf Murat & co, scrie urmatoarele pe site-ul muftiat-ului,citez:


"Practicarea religiei islamice constã în :


-mãrturisirea de credinţã;


-îndeplinirea rugãciunilor zilnice (namaz) ;


-postul ( Ramadanului ) ;


-PELERINAJUL IN ORASELE SFINTE MECCA şi

MEDINA;


-pomana/dania/milostenia ( cãtre sãraci,

neajutoraţi, etc.)."

sursa: http://www.muftiyat.ro/islam


Dle Yusuf Murat,dumneavoastra sunteti constient de gravitatea acestor afirmatii???Cine v-a poruncit dvoastra sa efectuati pelerinajul la MEDINA???Cum este posibil ca omul care detine cea mai inalta functie a cultului islamic din Romania sa nu cunoasca nici cele mai elementare lucruri ale Islamului??

RUSINE dle Murat &co,RUSINE...


Allah subhana wa ta'ala spune in Sfantul Coran:


"Cea dintâi Casă [de închinare] ridicată pentru oameni este aceea din Bakka, cea binecuvântată și călăuzire pentru toate lumile. ~ În ea sunt semne limpezi, [printre care] locul unde a stat Avraam, iar acela care intră în ea este în siguranță.ESTE O DATORIE A OAMENILOR FATA DE ALLAH [SA IMPLINEASCA] PELERINAJUL LA ACEASTA CASA, dacă au mijloacele pentru aceasta. Cât

despre aceia care tăgăduiesc,Allah nu are nevoie de aceste lumi."

Surat 'Al-'Imran, 3:96-97


Așadar, Pelerinajul este o calatorie obligatorie la "Cea dintai Casa de închinare" din Bakka ce se efectuează cu scopul de adorare a lui Allah subhana wa ta'ala.


P.S. Aceasta este doar una din afirmatiile aberante ale d-lui Murat & co , care m-a socat,dar va spun ca sunt multe alte afirmatii pe acel site,ce denota o clara necunoastre a Islamului...inshAllah le voi expune una cate una...


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comentarii:

  1. Betti spunea...:

    sigur ca nu e normal,iar pelerinajul se face mai intii la Mekka la Kabba moschea cea sfinta si peurma la Medina la Moschea Profetului Muhammed(pacea si binecuvintarea lui Allah fie asupra lui si asupra familiei lui credincioase).Chear daca nu sint musulmana,stiu,iar el care e musulman si care mai e si conducator sa nu stie,nu e normal.

  1. fatima spirache spunea...:

    Buna ziua Betti,multumesc pentru comentariu,Pelerinajul la Mecca conform islamului este obligatoriu pentru fiecare musulman, barbat sau femeie,care e apt dpdv psihic, fizic si financiar.Vizitarea Medinei si totodata vizitarea moscheei Profetului, sallaAllahu aleihi wa sallam, nu are nimic in comun cu Hajj-ul. Nu este un act recomandat în timpul Hajj-ului si nici nu inseamna ca, fara aceasta calatorie la Medina, Hajj-ul efectuat este incomplet.

  1. Femeia Musulmana spunea...:

    Allah sa fie multumit de tine sora Fatima si in sha Allah,Allah sa-i calauzeasca pe toti.

  1. fatima spirache spunea...:

    Allah sa fie multumit de noi toti inshAllah.
    Ameen

  1. Anonim spunea...:

    da ce mutra are de porcusor isterik.. bleaahh, vomit.

Trimiteți un comentariu