O brosura recomandata de muftiat...sa fie oare o simpla eroare sau un crez !?¿¡



As-salamu aleykom wa rahmatullahi wa barakatuhu,


Dragi frati si surori,va promiteam ieri ca voi lua una cate una ineptiile scrise pe site-ul oficial al muftiat-ului cultului islamic din Romania si iata ca-mi tin promisiunea,alhamdulillah...

Imaginea de mai sus este un print al primei pagini a singurei carti recomandate de muftiat pe site-ul lor,intitulata " Ilmihal"...in al doilea paragraf scrie urmatoarele:


"Pacea si binecuvantarea lui Allah sa fie asupra celui mai mare ocrotitor, protector si Profet-Muhammed Mustafa (Allah sa-l binecuvânteze-sallallâhu aleyhi ve sellem S.A.V), asupra familiei sale,asupra companionilor såi si a tuturor celor ce-l urmeazå!"


Dle Yusuf Murat cine este CEL MAI MARE OCROTITOR si PROTECTOR al dumneavoastra?

PROFETUL sallaAllahu aleyhi wa sallam sau ALLAH subhana wa ta'ala???

Orotitorul meu si Sprijinitorul meu Allah subhana wa ta'ala pentru ca eu,alhamdulillah sunt musulmana...dumneavoastra sunteti musulman???

Va invit sa meditati la ceea ce spune Allah subhana wa ta'ala in Sfantul Coran:


"....Ale Lui [Allah] sunt cele din ceruri si de pre pamant si Allah este cel mai bun OCROTITOR [Wakil]."

SURAT AN-NISA 4:171


"OCROTITORUL meu este Allah Cel care a pogorat Cartea si El ia asupra Sa [ocrotirea] celor evlaviosi"

SURAT AL-'A'RAF  7:196


" Insa ei vor raspunde: "Marire Tie! Tu esti OCROTITORUL nostru, nu ei! Ei i-au adorat pe djinni; cei mai multi dintre ei au crezut in acestia!"

SURAT SABA' 34:41


"...Voi nu aveti in afara Lui OCROTITOR si nici mijlocitor. Oare voi nu vreti sa luati aminte?"

SURAT AS-SAJDA 32:4


"Si nu puteti voi sa scapati de puterea Lui nici pe pamant si nici in cer si voi nu aveti in afara de Allah nici aliat si nici sprijinitor".

SURAT AL-ANKABUT 29:22


"...Impliniti Rugaciunea [As-Salat], achitati Dania [Az-Zakat] si legati-va strans de Allah, caci El este Stapanul vostru! Ce minunat Stapan si ce minunat OCROTITOR !"

SURAT AL-HAJJ 22:78


"Iar de vor respinge, [plecand], atunci sa stiti ca Allah este OCROTITORUL vostru. Si ce minunat OCROTITOR si ce minunat SPRIJINITOR [este El]!"

SURAT AL-'ANFAL 8:40


"Insa Allah este Stapanul vostru si El este CEL MAI BUN  dintre sprijinitori."

SURAT AL-'IMRAN 3:150


"Insa Allah ii cunoaste mai bine pe dusmanii vostri si Allah este de ajuns ca OCROTITOR si Allah este de ajuns ca Ajutor."

SURAT AN-NISA 4:45


"Ei zic: "Supunere!". Dar de indata ce au iesit de la tine, o parte dintre ei nascocesc noaptea [in gand, pe ascuns] cu totul altceva decat ceea ce ai spus. Allah scrie ceea ce nascocesc ei noaptea [in gand, pe ascuns]. Indeparteaza-te de ei si increde-te in Allah! Si Allah este de ajuns ca PROTECTOR!"

SURAT AN-NISA 4:81


"El este Cel care pogoara ploaia, dupa ce ei au fost deznadajduiti,si intinde indurarea Sa. El este OCROTITOR [si] Vrednic de Lauda [Al-Wali, Al-Hamid]."

SURAT AS-SURA 42:28


Asadar,Unicul Ocrotitor  si Protector este Allah subhana wa ta'ala,dle  Murat...


D-le Yusuf Murat, aceasta brosura se vrea a fi un " Scurt manual pentru deprinderea regulilor religie".Considerati ca citatul de mai sus este in concordanta cu Tawheed-ul  propavaduit de profetul Muhammed sallaAllahu aleyhi wa sallam???Cu siguranta NU!!!


Rusine,Rusine si iar Rusine d-le Murat!!!


Allah subhana wa ta'ala a promis oamenilor ca dumneavoastra rusine in aceasta viata si chin dureros in Viata de Apoi!!!


Allah subhana wa ta'ala descrie oamenii ca dumneavoastra in Sura Al Baqara:

"7. Allah a zavorat inimile lor si urechile lor, iar peste ochii lor s-a asternut o naframa. Si ei vor avea [parte de] chin mare.

8. Printre oameni sunt unii care spun: "Noi credem in Allah si in Ziua de Apoi, in vreme ce ei, de fapt, nu cred.

9. Ei incearca sa-i insele pe Allah precum si pe cei care au crezut, dar nu se inseala decat pe ei insisi, fara a-si da seama.

10. In inimile lor este o boala, iar Allah le va spori boala si vor avea ei parte de chinuri dureroase pentru ceea ce au mintit.

11. Daca li se spune lor: "Nu faceti stricaciune pe pamant!", ei zic: "Noi, doara, suntem facatori de bine".

12. Insa ei sunt cei facatori de stricaciune, dar nu-si dau seama.

13. Iar daca li se spune lor: "Credeti, asa cum au crezut oamenii!", ei zic: "Sa credem precum au crezut cei fara de minte?". De buna seama ei sunt cei fara de minte, dar nu o stiu!

14. Iar daca se intalnesc cu cei care au crezut, zic ei: "Noi credem", dar cand raman numai cu sheitanii  lor, zic ei: "Noi suntem cu voi, ne batem numai joc".

15. Allah isi bate joc de ei si-i pasuieste in faradelegea lor si ei ratacesc in nestire.

16. Aceia sunt cei care au schimbat calea cea dreapta cu ratacirea, dar negotul lor nu le-a adus castig si ei nu au fost bine calauziti."


Meditati dle Murat asupra celor scrise mai sus si reveniti cu picioarele pe pamant,aminti-va ca va veni o zi in care cu totii vom da socoteala pentru cele pe care le-am savarsit in aceasta viata trecatoare,aminti-va ca vor fi facute sa vorbesca mainile noastre,piciorele noastre,urechile noastre,pana si pamantul pe care calcam va depune marturie impotriva noastra sau in apararea noastra....


" 18.O, voi cei care credeti, fiti cu frica de Allah! Si fiecare suflet sa bage de seama ce trimite inainte pentru Ziua de maine Si fiti cu frica de Allah, caci Allah este bine stiutor a tot ceea ce faceti voi!

19. Nu fiti ca aceia care L-au uitat pe Allah si pe care El i-a facut de aceea sa uite de ei insisi! Acestia sunt nelegiuitii."

SURAT AL-HASR 59:18-19


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comentarii:

  1. viorica abbu spunea...:

    D-na Fatima,fara suparare,a face discordie intre musulmani si inca cu ajutorul acestui personaj -Bustiuc Maer - nu zic ca este o fapta crestineasca.
    A face zanzanie intre musulmani,a cauta cu lupa greseli in curtea vecina,ai carui locatari nu va plac, e urat.Urat de tot.
    Din pacate nu reusiti sa va ridicati mai sus de nivelul de a privi lucrurile automat, ca un robot.Si a le reproduce ca atare.Pacat.
    Ati fost romanaca-si nu e frumos.
    Daca ceva era in neregula,ati scris muftiatului? ati incercat sa discutati cu cineva? Sa-i luminati ?sau ati trecut direct la improscarea cu noroi ??

  1. fatima spirache spunea...:

    Buna ziua dna Abbu,nu incerc sa arunc cu noroi in nimeni,departe de mine acest gand,dar nici nu pot sa tac atunci cand vad asemenea lucruri...daca as pastra tacerea ar insemna ca sunt de acord cu cele scrise acolo...
    Nu am incercat sa iau legatura cu muftiatul deoarece nu mi se pare cea mai corecta cale,aceasta brosura pusa la dispozitia musulmanilor de catre muftiat se poate sa fi fost citita de nenumarati musulmani pana acum si daca eu as fi scris direct muftiatului sa stearga acel pasaj din acea brosura si domniile lor chiar sa fi sters respectivul fragment exista riscul ca cei ce citisera inainte sa ramana cu aceasta ideea gresita fara a sti ca acest lucru este idolatrie...

  1. fatima spirache spunea...:

    Dna Abbu,eu sunt inca romanca,schimbarea religiei nu ma face mai putin romanca...am fost romanca,sunt romanca si voi muri romanca dar musulmana inshAllah.
    Nu privesc lucrurile "automat" dar in ceea ce priveste religia nu putem face compromisuri,nu putem schimba religia dupa bunul nostru plac sau conform poftelor noastre...

  1. viorica abbu spunea...:

    d-na Fatima nu ma convingeti.
    Dar asta este.
    Unii cred intr-un fel, altii in altul.
    Dar sunt valori mult mai mari decat credinta .
    Patria,Istoria,Tecutul glorios.
    Daca rugaciunea o faci acasa la racoare sau la caldurica,razboiul nu.Ori ati atacat tocmai aceste valori la care nu ati participat.

    Ati declarat razboi muftiatului cu buna stiinta.
    Nu doriti indreptarea lui
    Doriti distrugerea lui.
    Ca in loc sa se aseze fundamentalistii scoliti in afara tarii si neatestati in Romania.
    De ce ?
    Pentru ca romanii nu vor arabizare.
    Dv vreti.
    Atunci mai sunteti romanca ???
    Nicidecum.
    Sunteti musulmana romanca?
    Nicidecum
    Sunteti o copie falsa a unui islam contrafacut in tiparele Taiba cu speranta ca se va lipi in Romania.
    Ca ii vor schimba si intoarce impotriva romanilor pe musulmanii din dobrogea.
    Credeti ca niste pachete cu mancare si cateva rechizite au cumparat comunitatea musulmana romana?
    Ce eroare...
    Daca pana acum ici colo s-a lipit aceast islam de import,oamenii au inteles ca nu e de ei acest lucru,Romania e a romanilor .
    Musulmanii romani sunt ROMANI intai si asta va scoate din sarite.
    Adaptarea lor va scoate din minti..
    Pe Dv,pe sotul Dv,pe Hamza,pe alde Barnutiu si alti arabizati.

    Se vede de la o posta
    Si nu va sta bine.Poate incercati dupa Spania sa-l luati pe domnul Bustiuc si sa mergeti impreuna in Arabia Saudita.
    Mergeti acolo,in Romania vrem sa respiram aer curat.
    Curat de sharia si instigare la "supunere".

  1. fatima spirache spunea...:

    Buna seara d-na Abbu,v-am spus si va repet nu port nici un razboi cu muftiatul,intamplarea a facut sa intru pe site-ul muftiatului si sa-mi sara in ochi aceste erori pe care domnia sa,dl Yusuf Murat sper sa le rectifice curand inshAllah...am apelat la aceasta forma de a atrage atentia muftiatului in public pentru ca, erorile au fost de asemenea publice...Pentru mine credinta in Allah Cel Unic este pe primul plan, dragostea de tara,istoria s.a.m.d le am in suflet la fel ca oricare alt roman,faptul ca monumentele eroilor sunt o cale spre idolatrie si faptul ca islamul le interzice, nu inseamna ca eu sau alti musulmani, nu le putem pastra amintirea vie in inimile noastre acelori eroi care s-au jertfit pentru tara noastra...NU doresc desfiintarea muftiatului si nici inlocuirea muftiului cu altcineva...daca dvoastra aveti ceva personal cu fratii si surorile de la Taiba este strict problema dvoastra,personal nu cunosc nici macar unul din fratii si surorile de la Taiba...dar asta nu inseamna ca nu apreciez munca lor si tot ceea ce au facut si vor mai face inshAllah pentru comunitatea musulmanilor din Romania...si dati-mi voie sa nu fiu de acord cu ceea ce spuneti dvoastra,eu nu am vazut si nici nu am auzit ca vreunul dintre ei ar dori arabizarea Romaniei,daca veti citi in intregime acea brosura pusa la dispozitia publicului de catre muftiat veti avea un shoc,caci ceea ce dvoastra criticati cu atata vehementa la fratii nostri veti gasi scris si in acea brosura...si nu,NU ma scoate din minti absolut nimic,doar ca este de datoria fiecarui musulman in parte sa ia atitudine atunci cand vede ca,fratii si surorile din jurul sau,fac lucruri care nu-si au baza in Islam...
    Cat despre plecarea in Arabia Saudita...hmmm daca ne faceti dvs rost de vize,ii iau pe toti fratii nostri,nu doar pe Bustiuc si plecam,dar nu uitati ca Romania este si tara noastra chiar daca acum suntem musulmani, fie ca unora le place fie ca nu suntem cetateni ai Romaniei cu drepturi depline,si chiar daca acum multi dintre noi sunt departe,eu stiu ca, mai devreme sau mai tarziu ne vom intoarce caci nicaieri nu-i mai bine ca acasa...

  1. Anonim spunea...:

    D-na Viorica Abbu, sunteti sigura ca stiti ce inseamna islam?! Sau sunteti una dintre persoanele acelea care au auzit prin vecini despre islam si acuma vine si invata Romania despre Islam? Arabizarea este - sa zicem - un pic inevitabila deoarece Sfantul Coran NU a fost revelat in limba romana asa cum se vede ca v-ati fi dorit ci in limba araba. Ca sa il inveti trebuie sa pui un pic osu' la treaba si sa inveti macar literele. Nu este o chestie imposibila, deci se poate, trebuie doar sa vrei. De mic am invatzat enleza si nu am devenit englez...pacat, de mic am invatat franceza si nici francez nu am devenit...:(. Daca invat limba araba devin arab?! Extraordinar...fara cuvinte...
    Islamul nu are tara. Am fost prin Dobrogea si am vazut ce "Islam" stiu cei de acolo. "Islamul" turcilor si tatarilor din Dobrogea e o alta religie decat islamul de pe tot globul pamantesc.
    Va rog sa nu mai amintiti de Arabia Saudita caci nu e singura tara musulmana din lume. Sunt tari precum Malaezia care e tara islamica in toata regula...isi vorbesc limba, recita Coran, si NU sunt arabi. De ce pot tine un islam corect?! De ce daca esti roman, nu poti fi musulman...sau daca esti musulman si ti religia dupa Coran si Sunnah si nu dupa ce spune dl Muftiu sau imamii turci, nu mai esti roman? Nu mai esti roman pentru ca nu semeni cu crestinii?! Cel mai prost mod de gandire l-am vazut la dumneavostra stimata doamna Viorica Abbu! Nu stiu ce religie avetzi dar din relatarile dumneavostra bate spre crestinism deoarece islam nu cunoasteti. Daca citeati un pic, cunosteati. Nu mi se pare corect ca ce spune Muftiul sau Imamii din Dobrogea sa fie luat litera de lege, iar daca nu esti de acord cu ei esti impotriva lor, si :))) dupa cum ati spus esti "saudit" :))).

Trimiteți un comentariu